Over ons

Prefab Care is specialist in oplossingen om snel een woningaanpassing te realiseren. Al onze oplossingen zijn ergonomisch zo ontworpen dat de ruimten optimaal geschikt zijn voor rolstoelgebruik. Prefab Care produceert in eigen beheer in haar eigen werkplaats in Heinenoord. Een bezoek op locatie is altijd mogelijk. Bel ons voor een afspraak en wij gaan voor u aan de slag.

Drijfveren en kernwaarden Prefab Care:

We begeven ons in een tijd waar een enorme verandering plaatsvind in de zorg. Langer thuis wonen en woonhuisaanpassingen horen vaak bij elkaar. Vanuit onze ervaring weten we dat woningaanpassingen meestal tijdelijk zijn. Wij hebben juist daarom her-inzetbaarheid van zorgunits hoog in het vaandel staan. Bij hergebruik behoeft er geen nieuw exemplaar gefabriceerd te worden wat goed is voor mens en milieu. Net zo belangrijk is dat gebruikt inzetten goedkoper is om zo meer met hetzelfde geld te doen. Dit doen we graag met passie voor mens en product.

Missie

Ons doel is om hergebruik van zorgunits te bevorderen voor de professional in de zorgsector zonder in te leveren op kwaliteit, uitstraling en gebruiksgemak.

Visie

Opnieuw inzetten, zo ver als mogelijk, de nieuwe standaard maken voor de professionele gebruiker in de zorgsector.

MVO

Prefab Noord in Kampen

Prefab Noord in Kampen

Sinds 1 Mei operationeel, onze vestiging Prefab Noord in Kampen. Ook vanuit Prefab Zuid in Heinenoord blijven wij graag voor u klaar staan!

Lees meer

Werken bij Prefab Care?

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Interesse? Neem contact met ons op voor een kennismaking!

Contact

Bent u geïnteresseerd in ons product? Dan maken we graag eens kennis. Onder het genot van een bakje koffie leggen wij graag uit wat we kunnen. Ook kunt u direct zien hoe het in de praktijk eruit gaat zien. In combinatie met een kijkje in de werkplaats is uw bezoek zeker de moeite waard.

Neem contact op via onderstaand formulier, bel 088-1701100, of mail naar info@prefabcare.nl

  •  

× Stuur ons een berichtje.