Service

Ook na oplevering blijven we voor u klaar staan. Onze servicemensen zijn snel ter plaatste en kunnen ook onderhoud voor u verrichten. Na de garantieperiode is het mogelijk een service abonnement te nemen om zo uw investering optimaal op peil te houden.

Hulpmiddelen

Wij kunnen u ook helpen met het zoeken naar een geschikt hulpmiddel. Via ons uitgebreide netwerk kunnen we u voordelig aan een tillift, zorgbad of douchestoel helpen. Mocht u zelf hulpmiddelen hebben dan bouwen wij die ook graag voor u in.

Vergunningen

Alle tijdelijke gebouwen waaronder een zorgkamer of mantelzorgwoning mogen vergunningsvrij staan. Mochten er vragen komen kunnen wij u direct helpen. Onze kennis van de WABO wetgeving is up to date en passen we graag in uw situatie toe.

Contact

Bent u geïnteresseerd in ons product? Dan maken we graag eens kennis. Onder het genot van een bakje koffie leggen wij graag uit wat we kunnen. Ook kunt u direct zien hoe het in de praktijk eruit gaat zien. In combinatie met een kijkje in de werkplaats is uw bezoek zeker de moeite waard.

Neem contact op via onderstaand formulier, bel 088-1701100, of mail naar info@prefabcare.nl

  •  

× Stuur ons een berichtje.